Over Bgreen

Het merendeel van de bedrijfsgebouwen stamt uit een tijd dat we ons nog geen zorgen maakten over energieverbruik. De kosten waren laag en investeren in energiebesparing was niet of nauwelijks rendabel.
Inmiddels is er een groeiend besef dat ons energieverbruik omlaag moet. Is het niet uit milieu-overwegingen, dan is het wel omdat energiekosten langzamerhand de pan uitrijzen. Maar energie besparen in een bedrijfsgebouw, Hoe pak je dat aan?

Bgreen heeft in de afgelopen 10 jaar van haar bestaan diverse opdrachtgevers ondersteund in dit proces. Of het nu om economische afwegingen gaat, of om “ecologische” Bgreen werkt gestructureerd naar het gewenste eindresultaat.

Energieadvies gaat veel verder dan de inkoop van energie! Energieadvies gaat over de strategische keuzes binnen uw bedrijf. En doorgaans maken de energiekosten maar een zeer beperkt onderdeel uit van uw totale bedrijfskosten! Hier de juiste balans in vinden, weten waar je wel en niet in moet en kan investeren. Maar ook aanpassingen combineren met een verbetert binnenklimaat zijn doorgaans de opbrengsten van een goed energieadvies.

Dit is waar Bgreen sterk in is.

Referenties

Bekijk alle referenties